לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו
לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו עשויות להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1740 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 58% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמנת כבדה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 57 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות קישואים עם רוטב טבילה פלפל אדום קלוי, עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו, ו סקוואב חמאה עם רוטב פלפל פיקילו.
הוראות
1
בקערה גדולה מכסים את הבקלה המיובשת במים קרים ומניחים להשרות במקרר למשך 12 עד 48 שעות (תלוי במליחות בקלה) מחליפים את המים לעיתים קרובות. הביאו סיר מים בינוני לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את בקלה המלח ממי ההשריה ומניחים במים המבעבעים. מבשלים 8 עד10 דקות, מניחים להתקרר בנוזל למשך 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוציאים מנוזל הציד, מסירים עצמות וקוצצים גס.
4
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתובלים, את השמנת שנותרה ומעבדים עד לאיחוד בלבד. עם מנוע פועל להוסיף את השמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות (ראה להלן) לקערה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מניחים מעל 3 מהלביבות (ראו למטה) ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
11
מחממים שמן בסיר בינוני עד 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מניחים כף רוטב גדושה של ברנדה בקמח. מצפים ומניחים בביצה, ואז בפירורי לחם. מטגנים פריטר עד שהציפוי חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. משפשפים עגבניות עם 2 כפות שמן, מניחים בתבנית אפייה וצולים עד לריכוך, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מוסיפים את מרק הצדפות, העגבניות והמיצים והפלפלים שלהם. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
17
מניחים במעבד מזון או משתמשים במיקסר בר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הריסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. סיים עם עשבי תיבול.