לביבות עירית עם גורגונזולה ובייקון
לביבות עירית עם גורגונזולן ובייקון עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עירית, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. מתכונים דומים: לביבות תירס ועירית עם בייקון וביצים, גורגונזולה שום עירית אפונה לירות סלט תפוחי אדמה, ו לביבות דלעת ועירית קיץ.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לפנקייק: בקערה שלבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח. יוצרים באר במרכז הקמח ומוסיפים את הביצים, החלב, העירית ושמן הזית. מערבבים בהדרגה את הקמח לתוך החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מצפים מחבת מטגן גדולה בשמן זית ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חם, לזרוק את הבלילה על ידי כפיות לתוך המחבת. מבשלים עד בועות טופס על החלק העליון של הפנקייק, על 1 דקה. הפוך ומבשלים בצד השני.
מוציאים את הלביבות לצלחת גדולה ומצננים. ממשיכים להכין לביבות עד שמשתמשים בכל הבלילה.
בקערה בינונית, שלבו את הגורגונזולה והמסקרפונה והכניסו לשקית מאפה. מצננים את תערובת הגורגונזולה על הלביבות. למעלה עם שברים של בייקון פריך ועירית. מסדרים על פלטות הגשה ומגישים. קוליו!