זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח, פילה פורל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, עוגות קישואים עם פורל מעושן, ו טקיטוס עם עוף, צ'דר מעושן וג' לי פלפל.
הוראות
1
תחצי את החצייה של הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
חותכים את בשר הקישואים ממרכז המוזנח וגוררים אותו בגסות גס במעבד מזון. או לגרר אותו על פומפיה עד שתגיע למרכז המוזנח. זרוק את המרכז. במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרר בגסות גס את תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבת
3
להעביר את קישואים מגוררת, תפוחי אדמה ובצל למסננת ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
במחבת בינונית, חום 2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ. זרוק כפיות ארוזות של תערובת קישואים למחבת ולשטח אותם עם החלק האחורי של כף. מבשלים את הלביבות על חום גבוה בינוני עד הקצוות הם זהובים, על 1 1/2 דקות; להעיף ולבשל עד הזהב בתחתית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת קישואים הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסדרים את הלביבות על מגש ומעל כל אחד עם מנה של שמנת חמוצה וג ' לי פלפל אדום קטן, טרוטה מעושנת ורוי טרוטה מוזהב; מפזרים את הגדלים הירוקים.