זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח, פילה פורל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, עוגות קישואים עם פורל מעושן, ו טקיטוס עם עוף, צ'דר מעושן וג' לי פלפל.
הוראות
1
תחצי את החצייה של הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
חותכים את בשר הקישואים ממרכז המוזנח וגוררים אותו בגסות גס במעבד מזון. או לגרר אותו על פומפיה עד שתגיע למרכז המוזנח. זרוק את המרכז. במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרר בגסות גס את תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיה תיבת
3
להעביר את קישואים מגוררת, תפוחי אדמה ובצל למסננת ולסחוט יבש.
במחבת בינונית, חום 2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ. זרוק כפיות ארוזות של תערובת קישואים למחבת ולשטח אותם עם החלק האחורי של כף. מבשלים את הלביבות על חום גבוה בינוני עד הקצוות הם זהובים, על 1 1/2 דקות; להעיף ולבשל עד הזהב בתחתית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת קישואים הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסדרים את הלביבות על מגש ומעל כל אחד עם מנה של שמנת חמוצה וג ' לי פלפל אדום קטן, טרוטה מעושנת ורוי טרוטה מוזהב; מפזרים את הגדלים הירוקים.