קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית

לביבות תפו
לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית Artisan בבית עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, שמלץ עוף, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה במי הקרח כדי למנוע מהם דהייה. מקלפים ומגררים את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את הבצלים לתוך מסננת בסדר-רשת ולהשתמש ביד שלך ללחוץ למטה עד רוב הנוזל מנוקז. דארין תפוחי האדמה ולייבש אותם ביסודיות באמצעות טווה סלט, מגבות נייר, או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טווה סלטטווה סלט
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב util זה משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מחממים התנור ל 200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השמן ומחממים אותו עד חם. בדוק את השמן על ידי הטלת כמות קטנה של בלילת לביבה בשמן. אם הבלילה בועות וצ ' יפס מיד, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
למדוד 1/3 כוס הבלילה לבישול ומניחים אותו בין הידיים, לסחוט אותו, המאפשר רוב הנוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה. ביד שלך, לשטח את הבלילה לתוך פאטי ולמקם אותו בעדינות בשמן החם. כדי למזער את הסיכון של התזה, מניחים את הקציצה על מרית ולאחר מכן משתמשים במזלג או סכין כדי להחליק את הקציצה מהמרית לתוך השמן. חזור על התהליך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים למחבת מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב כהה פריך, על 5 דקות. כדי למנוע טיגון לא אחיד, הלביבות ניתן לסובב 180 מעלות באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
הפוך כל לביבה, משטוח אותו עם החלק האחורי של מרית, ומבשל עד חום זהוב כהה פריך בצד השני, על 4 דקות, סיבוב אותם אפילו בראונינג באמצע זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
העברה לצלחת חסינת חום או גיליון אפייה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. להתחמם בתנור בזמן שאתה מטגן מנות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה, אם תרצה. הלביבות ניתן להחזיק בתנור 200 מעלות עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)