קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית

לביבות תפו
לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית Artisan בבית עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, שמלץ עוף, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה במי הקרח כדי למנוע מהם דהייה. מקלפים ומגררים את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את הבצלים לתוך מסננת בסדר-רשת ולהשתמש ביד שלך ללחוץ למטה עד רוב הנוזל מנוקז. דארין תפוחי האדמה ולייבש אותם ביסודיות באמצעות טווה סלט, מגבות נייר, או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טווה סלטטווה סלט
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב util זה משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים התנור ל 200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השמן ומחממים אותו עד חם. בדוק את השמן על ידי הטלת כמות קטנה של בלילת לביבה בשמן. אם הבלילה בועות וצ ' יפס מיד, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
8
למדוד 1/3 כוס הבלילה לבישול ומניחים אותו בין הידיים, לסחוט אותו, המאפשר רוב הנוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה. ביד שלך, לשטח את הבלילה לתוך פאטי ולמקם אותו בעדינות בשמן החם. כדי למזער את הסיכון של התזה, מניחים את הקציצה על מרית ולאחר מכן משתמשים במזלג או סכין כדי להחליק את הקציצה מהמרית לתוך השמן. חזור על התהליך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים למחבת מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב כהה פריך, על 5 דקות. כדי למנוע טיגון לא אחיד, הלביבות ניתן לסובב 180 מעלות באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הפוך כל לביבה, משטוח אותו עם החלק האחורי של מרית, ומבשל עד חום זהוב כהה פריך בצד השני, על 4 דקות, סיבוב אותם אפילו בראונינג באמצע זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
העברה לצלחת חסינת חום או גיליון אפייה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. להתחמם בתנור בזמן שאתה מטגן מנות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה, אם תרצה. הלביבות ניתן להחזיק בתנור 200 מעלות עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה