לביבות תפוחי אדמה
המתכון לביבות תפוחי אדמה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, פלפל, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תפוחי אדמה ובצל; לסחוט לחות מתערובת תפוחי אדמה מעל מסננת. כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים תערובת תפוחי אדמה, קמח, ואת החומרים הבאים 5 (דרך ביצה לבן) בקערה גדולה. מחלקים תערובת ל 12 חלקים שווים; לסחוט את כל הנוזל שנותר. לעצב כל אחד לקציצה עבה 1/4 אינץ'.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 6 קציצות; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקציצות.