לביבות תפוחי אדמה עם אגסים מקורמלים, גבינת עיזים, טפטוף חומץ שרי
לביבות תפוחי אדמה עם אגסים מקורמלים, גבינת עיזים, טפטוף חומץ שרי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גבינת עיזים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו אגסים מקורמלים, גבינת עיזים ועוגות שוקולד, תפוחי אדמה, בצל מקורמל, וגבינת עזים מוקרמים, ו אטריות גבינת עיזים בטטה עם תאנים מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום מגורר תפוחי אדמה ב cheesecloth ו wring החוצה כל לחות עודפת.
מערבבים תפוחי אדמה, ביצים, קמח, בצל, ומלח יחד בקערה.
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שמן מנצנץ. עבודה בקבוצות, טיפת כפיות של תערובת תפוחי אדמה לתוך השמן החם, לחיצה על כל אחד למטה כדי ליצור פנקייק. מבשלים לביבות עד השחמה פריך, 3 עד 5 דקות לכל צד; להעביר מגבות נייר לניקוז.
חום 1 כף שמן במחבת נפרדת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים אגסים בשמן חם ומפזרים 2 כפות סוכר חום על אגסים. מבשלים אגסים עד השחמה וסוכר נמס, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מניחים לביבות על מגש הגשה. למעלה כל לביבה עם 1 סיבוב של גבינת עיזים ואגס.
מפזרים סוכר חום על האגסים וחומץ שרי טפטוף מעל.