לביבות תפוחי אדמה קלאסיות
לביבות תפוחי אדמה קלאסי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 102 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, ביצים, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, ו לביבות תפוחי אדמה קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה מגררים, ואז בצל באמצעות חור גדול של פומפיה תיבת.
מניחים ירקות מגורדים במרכז מגבת מטבח גדולה ונקייה. להעלות את הקצוות של המגבת ולסובב יחד כדי ליצור כיס. החזק את הצרור מעל הכיור, ואז לסחוט כמה שיותר לחות עודפת מן הירקות ככל האפשר.
מניחים תערובת ירקות בקערה גדולה.
מוסיפים ביצה, קמח, מלח ופלפל; מערבבים היטב.
שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. בזהירות טיפת כף של תערובת הירקות למחבת; להפיץ כל אחד לתוך מעגל דק עם גב של כף. חזור לבשל 2 עד 3 לביבות בכל פעם. לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר לביבות ממחבת; לנקז על מגבות נייר.
מגישים כל לביבה עם כפית 1. של שמנת חמוצה; מפזרים קלות עם עירית.