לביבות תפוחים
לביבות תפוחי המתכון מוכנות בתוך כ 35 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 20. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 102 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו ביצה, יוגורט יווני בתוספת חלב, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות גזר ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הביצה עם היוגורט והחלב (או סתם היוגורט, אם אתם משתמשים במגוון הרגיל הרגיל) ומניחים בצד.
שלב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והסוכר. קלף, רבע וגרע את התפוחים ואז גרד אותם; אני משתמש במעבד מזון, אבל מיקרו-מטוס גס או פומפיה אחרת יעבדו בקלות, הייתי מתאר לעצמי.
יוצקים את תערובת היוגורט לקערת הקמח, מכניסים פנימה את התפוחים המגוררים ומקפלים אותה יחד.
יוצקים מספיק שמן כדי להגיע בערך 1/4 אינץ ' במחבת ולשים על הכיריים לחימום. כפות בובות-אני משתמש בכף מרק עגולה-של בלילת התפוחים לשמן הרוחש; מרית גומי (זו שבה השתמשת כדי לקפל את הבלילה יחד) תעזור לך לגרד את הבלילה מהכף וללחוץ כלפי מטה על הלביבות הקטנות שבתבנית. אל תדאג להכין לביבות עגולות מושלמות;אני אוהב את אלה קצת מרופטים ומוטים. מטגנים דקה או שתיים, עד שהלביבות חומות זהובות בחלק התחתון;אתה יכול לראות מלמעלה כשהם מתחילים להתחזק מתחת. הופכים אותם עם 2 מרית מתכת ומטגנים עוד דקה בצד הלא מבושל.
מוציאים למגש מרופד במגבות נייר כדי למחוק את עודפי השמן וממשיכים לבשל עד שהשתמשתם בכל הבלילה. למעלה עם סירופ מייפל.