קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחים

לביבות תפוחים
לביבות תפוחי המתכון מוכנות בתוך כ 35 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 20. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 102 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו ביצה, יוגורט יווני בתוספת חלב, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות גזר ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצה עם היוגורט והחלב (או סתם היוגורט, אם אתם משתמשים במגוון הרגיל הרגיל) ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
שלב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והסוכר. קלף, רבע וגרע את התפוחים ואז גרד אותם; אני משתמש במעבד מזון, אבל מיקרו-מטוס גס או פומפיה אחרת יעבדו בקלות, הייתי מתאר לעצמי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת היוגורט לקערת הקמח, מכניסים פנימה את התפוחים המגוררים ומקפלים אותה יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים מספיק שמן כדי להגיע בערך 1/4 אינץ ' במחבת ולשים על הכיריים לחימום. כפות בובות-אני משתמש בכף מרק עגולה-של בלילת התפוחים לשמן הרוחש; מרית גומי (זו שבה השתמשת כדי לקפל את הבלילה יחד) תעזור לך לגרד את הבלילה מהכף וללחוץ כלפי מטה על הלביבות הקטנות שבתבנית. אל תדאג להכין לביבות עגולות מושלמות;אני אוהב את אלה קצת מרופטים ומוטים. מטגנים דקה או שתיים, עד שהלביבות חומות זהובות בחלק התחתון;אתה יכול לראות מלמעלה כשהם מתחילים להתחזק מתחת. הופכים אותם עם 2 מרית מתכת ומטגנים עוד דקה בצד הלא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוציאים למגש מרופד במגבות נייר כדי למחוק את עודפי השמן וממשיכים לבשל עד שהשתמשתם בכל הבלילה. למעלה עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
צילום: אנדרו מק ' קול