קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחים

לביבות תפוחים
לביבות תפוחי המתכון מוכנות בתוך כ 35 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 20. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 102 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו ביצה, יוגורט יווני בתוספת חלב, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות גזר ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצה עם היוגורט והחלב (או סתם היוגורט, אם אתם משתמשים במגוון הרגיל הרגיל) ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
שלב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והסוכר. קלף, רבע וגרע את התפוחים ואז גרד אותם; אני משתמש במעבד מזון, אבל מיקרו-מטוס גס או פומפיה אחרת יעבדו בקלות, הייתי מתאר לעצמי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת היוגורט לקערת הקמח, מכניסים פנימה את התפוחים המגוררים ומקפלים אותה יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מספיק שמן כדי להגיע בערך 1/4 אינץ ' במחבת ולשים על הכיריים לחימום. כפות בובות-אני משתמש בכף מרק עגולה-של בלילת התפוחים לשמן הרוחש; מרית גומי (זו שבה השתמשת כדי לקפל את הבלילה יחד) תעזור לך לגרד את הבלילה מהכף וללחוץ כלפי מטה על הלביבות הקטנות שבתבנית. אל תדאג להכין לביבות עגולות מושלמות;אני אוהב את אלה קצת מרופטים ומוטים. מטגנים דקה או שתיים, עד שהלביבות חומות זהובות בחלק התחתון;אתה יכול לראות מלמעלה כשהם מתחילים להתחזק מתחת. הופכים אותם עם 2 מרית מתכת ומטגנים עוד דקה בצד הלא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוציאים למגש מרופד במגבות נייר כדי למחוק את עודפי השמן וממשיכים לבשל עד שהשתמשתם בכל הבלילה. למעלה עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
צילום: אנדרו מק ' קול