קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

לבשל את הספר: Albóndigas

לבשל את הספר: Albóndigas
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Albóndigas. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. אם יש לכם מלח, עגבניות, קמח נדיב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר:' כמעט בשר ' Albondigas, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: תבואה-אולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר, פטרוזיליה, שום, ביצה, פירורי לחם, יין וקורט של מלח לקערה ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים, לגלגל אותם בין כפות הידיים. בעדינות מעיל את כדורי הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מחממים את השמן במחבת או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות, ומבשלים מעל חום בינוני, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בכל רחבי. באמצעות כף מחוררת, להעביר את כדורי הבשר למחבת, לסדר אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור אותו עם הצד של הכף, במשך 6-8 דקות. מערבבים במים 2 כוסות נדיבים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, לתת להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותו דרך טחנת מזון או תהליך במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
7
יוצקים את הרוטב על כדורי הבשר. לרסק את חוטי הזעפרן במרגמה, ולאחר מכן מערבבים במים 1/3 כוס נדיבים ויוצקים את התערובת לתוך המחבת. מבשלים את כדורי הבשר ברוטב במשך 15 - 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
הערה: אתה יכול גם להפוך את כדורי הבשר עם עגל הקרקע או תערובת של בשר בקר טחון חזיר. קציצות עגל מבשלות במשך 10 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)