לבשל את הספר: Hangover ריפוי בטן חזיר
לבשל את הספר: Hangover ריפוי בטן חזיר נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו לפחות עלי דפנה, שמנת, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דם כתום סלט חמרמורת בייקון, מקרוני בטן חזיר & גבינה עבור ספר אלקטרוני FBLAn, ו לבשל את הספר: חזיר אידיוט.
הוראות
להבקיע את השומן על בטן החזיר עם סכין חדה לעשות דפוס משובץ אטרקטיבי. לשפשף את החתיכה כולה עם מלח ושומר. זוהי עבודה קשה; לא לקמץ על החומרים. לחץ על עלי המפרץ לתוך החריצים ובתוך הבשר. לעטוף במגבת צלחת נקייה, מניחים בצלחת מתאימה במקרר, ומכסים עם אובייקט כבד. להשאיר לעמוד במשך 24 שעות, אבל 2 ימים הוא אפילו טוב יותר. על ידי עיבוד זה בדרך זו, הבשר רוכש טעם, אבל המלח גם מחלץ לחות מן הבשר, אשר יהפוך את בשר חזיר crispier מאוחר יותר.
מחממים את התנור ל 340 ° F, מניחים את בטן החזיר במחבת אפייה, ואופים לפחות 1 שעה בתנור, או עד העליון הוא פריך וזהוב חום והבשר מבושל באופן מלא.
בינתיים, להפוך את הרוטב חזרת: לקלף את חזרת עם מקלף ירקות לגרר אותו על פומפיה בסדר. או יותר טוב, להשתמש במעבד מזון, כמו חזרת טרי הוא חד מאוד יגרום העיניים שלך לקרוע! מערבבים את השמנת החמוצה ומיץ לימון. (לאחר מעורבב עם מרכיבים אחרים האדים ייעלמו.) מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל טחון טרי.