קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין

לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין
לבשל את הספר: ברווז מטוגן עם זיתים Niçoise ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 94 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גזר, רגלי ברווז, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. עונת הברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים גרגיר שמן, כ 2 כפות, על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז בשכבה אחת צמודה. עבודה בקבוצות, חום את רגלי הברווז, צד העור למטה, כ 7 דקות. להעיף אותם ולאחר מכן חום בצד השני, על 4 דקות יותר. שמור את רגלי הברווז השחומות על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להשליך את רוב השמן, משאיר רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מטגנים את הירקות, ערבוב לעתים קרובות
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
התאמת החום במידת הצורך כדי למנוע שריפה, עד שהם מתרככים ו
6
להיות חום מקורמל עשיר, כ -12 דקות.
7
מוסיפים את רסק העגבניות ורוזמרין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתרכז ומחשיך, על 5 דקות. Deglaze המחבת עם יין, גירוד התחתון עם כף.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צווארי עוףצווארי עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להחזיר את הברווז למחבת, צד העור למטה, הוספת כל מיצים שהצטברו על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הזיתים ומספיק מרק כדי בקושי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
טבעת מרק לרתיחה, ולאחר מכן להעביר את המחבת חשופה לתנור. צולה את הברווז בתנור, בודק כדי לוודא שהנוזל רותח
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
בעדינות רבה. לאחר 45 דקות, להפוך את הרגליים מעל ולהמשיך לבשל, צליעה
12
הברווז עם צלימת נוזל כל 10 דקות עד שהבשר מתחיל
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
כדי להתכווץ מהעצם, כ -45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
14
כפית ולזרוק כל שומן שצף על פני השטח של נוזל צליה. התאימו את התיבול במלח ופלפל והגשו בקערות חמות ורדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)