לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוסטצ'ולי (Mostaccioli) עם עגבניות 'פסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח ים, מיץ עגבניות, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוסטצ'ולי עם פסטו עגבניות מיובשות, לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו Tagliatelle, ו מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מערבבים את רסק העגבניות, שמן זית, צנוברים, מלח, קאיין, מיץ עגבניות, ושום בקערה של מעבד מזון. הפעל את המנוע עד שיש לך פירה חלקה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הפסטה. (אתה יכול לכסות ולקרר את הפסטו, אבל כדי להיות בטוח להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני רותחים את הפסטה.)
בנדיבות מלח מים רותחים; טיפה פסטה יבשה. קוק, על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
מסננים, שומר על 1/2 כוס מים פסטה.
הוסף מספיק של פסטו כדי מעיל אטריות בנדיבות.
להוסיף קצת מי פסטה, 1 כף בכל פעם, אם פסטו נראה עבה מדי.
מפזרים עם רומנו, ולהעביר יותר גבינה וכל פסטו שנותר ליד השולחן.