קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו

לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוסטצ'ולי (Mostaccioli) עם עגבניות 'פסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח ים, מיץ עגבניות, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוסטצ'ולי עם פסטו עגבניות מיובשות, לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו Tagliatelle, ו מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את רסק העגבניות, שמן זית, צנוברים, מלח, קאיין, מיץ עגבניות, ושום בקערה של מעבד מזון. הפעל את המנוע עד שיש לך פירה חלקה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הפסטה. (אתה יכול לכסות ולקרר את הפסטו, אבל כדי להיות בטוח להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני רותחים את הפסטה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בנדיבות מלח מים רותחים; טיפה פסטה יבשה. קוק, על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים, שומר על 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
להעביר פסטה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף מספיק של פסטו כדי מעיל אטריות בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
להוסיף קצת מי פסטה, 1 כף בכל פעם, אם פסטו נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מפזרים עם רומנו, ולהעביר יותר גבינה וכל פסטו שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ופלפל כתוםופלפל כתום
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת