קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה

לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה
לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר גרהם, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את חלמון הביצה ואת גרידת סיד יחד בקערה במשך כ 2 דקות, עד צבע צהוב ירקרק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף בחלב, ואז מיץ הסיד, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, עד המילוי מתעבה, ואת מקציף משאיר עקבות בו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מורחים את המילוי באופן שווה בקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים במשך כ 15 דקות, עד סט כמעט לחלוטין. המילוי צריך לנענע קצת כאשר המחבת מתנועעת. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל, ואז לצנן במקרר לפחות 3 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עבור קרום קרקר גרהם: מחממים את התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
שים את הפירורים בקערה קטנה ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים ומערבבים ביסודיות. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
אופים את הקרום הריק במשך 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב כהה (זה ימשיך להקשיח כפי שהוא מתקרר). לקרר את הקרום על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני מילוי. קרום זה יכול להתבצע יום קדימה ומאוחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות