קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה

לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה
לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר גרהם, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לטאטא את חלמון הביצה ואת גרידת סיד יחד בקערה במשך כ 2 דקות, עד צבע צהוב ירקרק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
להקציף בחלב, ואז מיץ הסיד, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, עד המילוי מתעבה, ואת מקציף משאיר עקבות בו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מורחים את המילוי באופן שווה בקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים במשך כ 15 דקות, עד סט כמעט לחלוטין. המילוי צריך לנענע קצת כאשר המחבת מתנועעת. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל, ואז לצנן במקרר לפחות 3 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
עבור קרום קרקר גרהם: מחממים את התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
שים את הפירורים בקערה קטנה ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים ומערבבים ביסודיות. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
9
אופים את הקרום הריק במשך 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב כהה (זה ימשיך להקשיח כפי שהוא מתקרר). לקרר את הקרום על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני מילוי. קרום זה יכול להתבצע יום קדימה ומאוחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)