לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים
גשו לסופר וקנו מלח, מלח ים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Jicaman וסלט כתום עם ויניגרט הדר כמון, סלט אבוקדו, הדר, Jicama, אפרסמון, ו לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיצים והחרדל. בעוד במהירות לטאטא, לאט להוסיף את שמן קנולה עד תערובת הומוגנית מושגת.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את jícama, בצל, תירס, וגרידת לימון.
מוסיפים את ויניגרט הדרים וזורקים למעיל.
מניחים את חצאי האבוקדו, בצד חתוך למטה, על קרש חיתוך.
חותכים לאורכו לפרוסות עבות 1/8 אינץ', כדי לוודא לשמור על הצורה המקורית של האבוקדו כפי שאתה חותך. לחץ למטה משם קל על אבוקדו לחתוך כדי לאוורר את הפרוסות כמו יד של קלפים. לעשות את אותו הדבר עם חצאי האבוקדו הנותרים. (כדי למנוע את הפרי מ בראונינג בזמן שאתה עובד, מניחים חתיכה קטנה של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של אבוקדו.)
מניחים כפית גדולה של סלט jícama במרכז צלחת. להיזהר לא לשבש את הצורה של אבוקדו לחתוך יפה שלך, מקום אחד חצי מאוורר על גבי סלט jícama.
טפטוף קצת שמן זית על האבוקדו ומפזרים את העירית ואגוזי התירס על גבי.
טפטף קצת ויניגרט הדר סביב הצלחת ומקשטים עם כוסברה.
מפזרים קצת מלח ים על כל הצלחת ומגישים.