צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, בצל, עלי תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום, לבשל את הספר: מולים בקארי, ו לבשל את הספר: עוגת גבינה כתומה מקורמל.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל פרוס ומטגנים במשך כ 5 דקות עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף 1/4 כפית מלח, הסוכר, והפלפל ולטגן עוד דקה. ברגע שהוא משנה צבע, להסיר מהחום ולהניח בצד עד שאר הסלט מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בקערה גדולה, מועכים את הביצים המבושלות במזלג או קוצצים אותן דק.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את בצל חתוך ופלפל פעמון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
בקערה נפרדת, לשלב את המיונז, כוסברה, צ ' ילה, אבקת קארי, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים היטב.
8
מוסיפים את החרדל ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מחלקים את עלי התרד על ארבע צלחות הגשה. עוטפים את סלט הביצים באופן שווה על כל צלחת. למעלה עם בצל מקורמל ולהגיש.