לבשל את הספר: עוגת המסלול של דוד לבוביץ
לבשל את הספר: עוגת המסלול של דוד ליבוביץ עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מהספר O של דוד ליבוביץ, עוגת פולנטה של דוד ליבוביץ עם שמן זית ורוזמרין, ו סופלה סופר-למוני של דוד ליבוביץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה על 9 על 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות.
מקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד נמס, ולהמשיך לטאטא עד בשילוב ביסודיות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את המחבת בתבנית אפייה גדולה יותר, ומכסים את החלק העליון של מחבת העוגה בנייר כסף.
הוסף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה, ואופים במשך 1 שעה ו -15 דקות עד 1 שעה ו -30 דקות, או עד שהעוגה נקבעה. כדי לבדוק, לגעת במרכז העוגה בקלילות עם האצבעות שלך: פני השטח יהיה מעט דביק, אבל האצבעות שלך צריך לצאת נקי.
בזהירות להסיר את מחבת העוגה מהאמבט מים ומניחים על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקרר למשך לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר את הצדדים. לחמם את החלק התחתון של מחבת העוגה עם מגבת חמה או על מבער גז, להזיז את המחבת כל הזמן לחמם את התחתונה באופן שווה ולשחרר את העוגה. הפוך על צלחת הגשה. לקלף את נייר הקלף.
חותכים לפרוסות דקות ומגישים כל פרוסה עם מנה של קצפת.