קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת המסלול של דוד לבוביץ

לבשל את הספר: עוגת המסלול של דוד לבוביץ
לבשל את הספר: עוגת המסלול של דוד ליבוביץ עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מהספר O של דוד ליבוביץ, עוגת פולנטה של דוד ליבוביץ עם שמן זית ורוזמרין, ו סופלה סופר-למוני של דוד ליבוביץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה על 9 על 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד נמס, ולהמשיך לטאטא עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את המחבת בתבנית אפייה גדולה יותר, ומכסים את החלק העליון של מחבת העוגה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
הוסף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה, ואופים במשך 1 שעה ו -15 דקות עד 1 שעה ו -30 דקות, או עד שהעוגה נקבעה. כדי לבדוק, לגעת במרכז העוגה בקלילות עם האצבעות שלך: פני השטח יהיה מעט דביק, אבל האצבעות שלך צריך לצאת נקי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
בזהירות להסיר את מחבת העוגה מהאמבט מים ומניחים על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקרר למשך לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כדי לשרת, להפעיל סכין סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר את הצדדים. לחמם את החלק התחתון של מחבת העוגה עם מגבת חמה או על מבער גז, להזיז את המחבת כל הזמן לחמם את התחתונה באופן שווה ולשחרר את העוגה. הפוך על צלחת הגשה. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
חותכים לפרוסות דקות ומגישים כל פרוסה עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)