לבשל את הספר: עוף כבד פטה
לבשל את הספר: עוף כבד פטה נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כבד עוף Crostini, מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את כבדי העוף בברנדי במשך 3 עד 4 שעות במקום קריר; לא לקרר.
מסננים את הכבדים ושומרים את הנוזל.
מטגנים את שאלוט ב 1 כף חמאה עד נבול.
מוסיפים את כבדי העוף, מרווה, ומלח ופלפל לפי הטעם. Sauté עד הכבדים הם כבר לא ורודים בפנים, כחמש דקות.
להעביר את התערובת לקערה של מעבד מזון, להוסיף את החמאה שנותרה, ולעבד עד חלקה.
הוסף את הברנדי השמור ולעבד עוד 30 שניות.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.