קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

לבשל את הספר: עוף כבד פטה

לבשל את הספר: עוף כבד פטה
לבשל את הספר: עוף כבד פטה נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ברנדי, חמאה, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כבד עוף Crostini, מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את כבדי העוף בברנדי במשך 3 עד 4 שעות במקום קריר; לא לקרר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2
מסננים את הכבדים ושומרים את הנוזל.
3
מטגנים את שאלוט ב 1 כף חמאה עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיפים את כבדי העוף, מרווה, ומלח ופלפל לפי הטעם. Sauté עד הכבדים הם כבר לא ורודים בפנים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבד עוףכבד עוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
להעביר את התערובת לקערה של מעבד מזון, להוסיף את החמאה שנותרה, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף את הברנדי השמור ולעבד עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.