קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב

לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פטריות Garlicky וקייל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרוע לחתיכות, שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. לטגן את השום בשמן במשך כ 2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותו. לרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick מעט במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות ומפזרים על המלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
תן להם לבשל במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות שוחרר ואת הפטריות הם השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את הכרוב והפלפל, ומשתמשים במלקחיים לטעימה למשך כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הוסף נתזי מים אם המחבת נראית יבשה. הכרוב צריך להיות רך ומבושל די טוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים באופן מיידי.