קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב

לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פטריות Garlicky וקייל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרוע לחתיכות, שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. לטגן את השום בשמן במשך כ 2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותו. לרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick מעט במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות ומפזרים על המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תן להם לבשל במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות שוחרר ואת הפטריות הם השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את הכרוב והפלפל, ומשתמשים במלקחיים לטעימה למשך כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הוסף נתזי מים אם המחבת נראית יבשה. הכרוב צריך להיות רך ומבושל די טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים באופן מיידי.