לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פטריות Garlicky וקייל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרוע לחתיכות, שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. לטגן את השום בשמן במשך כ 2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותו. לרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick מעט במידת הצורך.
מוסיפים את הפטריות ומפזרים על המלח.
תן להם לבשל במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות שוחרר ואת הפטריות הם השחמה קלות.
מוסיפים את הכרוב והפלפל, ומשתמשים במלקחיים לטעימה למשך כ-10 דקות נוספות.
הוסף נתזי מים אם המחבת נראית יבשה. הכרוב צריך להיות רך ומבושל די טוב.