תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כבש Maharashtran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך זנגביל, בצל, פתיתי קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו לבשל את הספר: כבש Kofta, לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, ו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות בלנדר, לעשות משחה חלקה של זנגביל ושום עם קצת מים.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים את הכבש וחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות, סביב 4 דקות. מערבבים את המלח והתבלינים ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את חלב הקוקוס, הדבק תמרינדי ואת הדבק בצל ופרג יחד עם התזה טובה של מים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 5 דקות. הרוטב צריך להיות שמנת, לא עבה מדי או רזה. לטעום ולהתאים את התיבול, מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.