תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כבש Maharashtran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך זנגביל, בצל, פתיתי קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו לבשל את הספר: כבש Kofta, לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, ו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות בלנדר, לעשות משחה חלקה של זנגביל ושום עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את השמן בסיר nonstick, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מחצית ושמורה.
4
מוסיפים את זרעי הפרג ואת פתיתי הקוקוס המיובשים הלא ממותקים למחבת וממשיכים לבשל עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס לא ממותק
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לגרד לתוך בלנדר תערובת כדי להדביק בסדר, הוספת קצת מים כדי לעזור, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כפית את הבצלים השמורים בחזרה למחבת, מחממים ומוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת ממרח השום. מבשלים עד חום זהוב, סביב 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הכבש וחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות, סביב 4 דקות. מערבבים את המלח והתבלינים ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את חלב הקוקוס, הדבק תמרינדי ואת הדבק בצל ופרג יחד עם התזה טובה של מים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 5 דקות. הרוטב צריך להיות שמנת, לא עבה מדי או רזה. לטעום ולהתאים את התיבול, מערבבים בכוסברה ומגישים.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.