לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנקטן ועשבי תיבול מעורבים, לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, ו לבשל את הספר: PBJ.
הוראות
מערבבים את הקינואה ו 2 כוסות מים בסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הנוזל נספג, 10 עד 15 דקות. הגרגרים צריכים להיות רכים ושקופים, עם טבעת הנבט גלוי לאורך הקצה החיצוני של כל גרגר.
לטאטא את השמן והחומץ יחד, ולזרוק עם קינואה בזמן שהוא עדיין חם.
מוסיף את הפטרוזיליה, אורגנו, jalapeño, שום, גרידת תפוז, ומלח ופלפל. לזרוק, באמצעות מזלג כדי לשמור על גרגרי פלאפי.
מפזרים את הבצל הירוק מעל, ומגישים בטמפרטורת החדר.