קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: שרימפס ביריאני

לבשל את הספר: שרימפס ביריאני
גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, עלי דפנה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס קלוי, ו מבשלים את הספר: סלט השרימפס של ראול.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. לשטוף את האורז ולספוג אותו במים קרים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשטוף את השרימפס ולנקז אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מוסיפים את המלח והכורכום ומערבבים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לקלף את הג ' ינג 'ר ושום ולהשתמש במעבד מזון כדי למזג אותו עם כוסברה וצ' ילי. אתה יכול להוסיף קצת מים אם זה יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בתנור הולנדי גדול או סיר בטוח לתנור, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיף את הגרגרים, מקל קינמון, ציפורן, הל, ו -1 של עלי המפרץ. Sauté עד ריחני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
7
מוסיף את הבצל ואת sauté עד חום בהיר, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
הוסף חצי ממרח ג ' ינג ' ר ו sauté לעוד 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
9
מוסיפים 3 כוסות מים ומלח (1 עד 2 כפיות, בהתאם לטעם) ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מסננים את האורז ומוסיפים אותו למים רותחים יחד עם חמאה ונענע. מביאים לרתיחה, מכסים, ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כאשר האורז היה בתנור במשך כ 10 דקות, לחמם קצת שמן במחבת sauté ולהוסיף את שארית ממרח ג ' ינג ' ר יחד עם עלה המפרץ הנותר. מטגנים ל - 1 עד 2 דקות ומוסיפים את השרימפס. לטגן את השרימפס עד הסוף( הם צריכים להיות ורודים בהירים), 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר את האורז מהתנור. תגיש את זה עם השרימפס ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו