קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה

להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה
להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 400 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם טורקית או, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה, לינגוויני עם רוטב פטריות בר, ו Wild על רוטב פטריות עם פסטה מחיטה מלאה, ארוגולן ו.

הוראות

1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים,להסעיר אותו, ואז להרים ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שמן חום בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, גזר, בצל, שן שום, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים משחימים היטב, על 10 דקות. מערבבים ביין וסיר deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ירקירק
גזרגזר
בצלבצל
כרישהכרישה
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים מים, רוטב סויה, פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פורצ ' יני ומבשלים, חשופים, עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
מיםמים
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית, לחיצה קלה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
העברה לסיר קטן. אם יש לך יותר מ 3/4 כוס, להרתיח נוזל מתוח כמה דקות כדי להפחית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים פטריות עם מלח ופלפל, ערבוב, עד רק חום רך וזהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף סלרי ו sauté עד ירוק בהיר ו פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
3
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
להביא מרק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
מרקמרק
2
בואו לעמוד, מכוסה, 10 עד 15 דקות.
3
בעוד הרוטב עומד, מערבבים יחד קמח ואבקת קארי בקערה רדודה. לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל, ואז לדלות בתערובת קמח, רועד את עודף ולהעביר לצלחת כמו dredged.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת קאריאבקת קארי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז דגים מטוגנים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושלים דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים רוטב, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
6
מגישים דגים עם פטריות מטוגנות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
דגיםדגים
7
* זמין בחנויות מזון מיוחדות.
1
מרק (ללא טפיוקה) יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
מרקמרק

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1( חצילים)גזר, קצוץגזר, קצוץ1צלע סלרי, פרוסה דק באלכסוןצלע סלרי, פרוסה דק באלכסון0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות12 כפיות אבקת שוםפורצ'יני מיובש מתפוררפורצ'יני מיובש מתפורר591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות מעורבות, כגון צדפה ו chanterelle, גזוז ו חצוי לאורכו או לרבעים אם גדולפטריות טריות מעורבות, כגון צדפה ו chanterelle, גזוז ו חצוי לאורכו או לרבעים אם גדול1שן שוםשן שום1קטןכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ12 כפיות אבקת שוםטפיוקה לבישול מהירטפיוקה לבישול מהיר1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סקייט, חצייה חצויה אם גדולפילה סקייט, חצייה חצויה אם גדול1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1טימין טרי sprigטימין טרי sprig1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו