להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 400 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם טורקית או, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: להחליק עם פטריות בר ברוטב פנינה, לינגוויני עם רוטב פטריות בר, ו Wild על רוטב פטריות עם פסטה מחיטה מלאה, ארוגולן ו.
הוראות
1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים,להסעיר אותו, ואז להרים ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שמן חום בסיר כבד 3-4 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, גזר, בצל, שן שום, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים משחימים היטב, על 10 דקות. מערבבים ביין וסיר deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ירק
גזר
בצל
כרישה
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים מים, רוטב סויה, פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פורצ ' יני ומבשלים, חשופים, עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
עלי דפנה
פטרוזיליה
טימין
מים
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית, לחיצה קלה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
העברה לסיר קטן. אם יש לך יותר מ 3/4 כוס, להרתיח נוזל מתוח כמה דקות כדי להפחית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים פטריות עם מלח ופלפל, ערבוב, עד רק חום רך וזהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף סלרי ו sauté עד ירוק בהיר ו פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
3
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
1
להביא מרק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
מרק
2
בואו לעמוד, מכוסה, 10 עד 15 דקות.
3
בעוד הרוטב עומד, מערבבים יחד קמח ואבקת קארי בקערה רדודה. לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל, ואז לדלות בתערובת קמח, רועד את עודף ולהעביר לצלחת כמו dredged.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
קמח לכל מטרה
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז דגים מטוגנים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושלים דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים רוטב, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב
6
מגישים דגים עם פטריות מטוגנות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
דגים
7
* זמין בחנויות מזון מיוחדות.
1
מרק (ללא טפיוקה) יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.