חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח קמצוץ. בסיר קטן להמיס חמאה על חום מתון ומערבבים רסק שום. חצי לחם אופקית ומברשת שום חמאה על הצדדים לחתוך. על לחם מטגן אפייה על 4 סנטימטרים מחום עד זהב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים מולים לתוך רוטב ומבשלים, מכוסה, 4 עד 8 דקות, או עד מולים נפתחים. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 8 דקות.) מחלקים מולים בין 2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
בשר טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
רוטב העונה עם מלח ומצקת על מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)