לובסטר ואספרגוס ביצים מבושלות רכות עם קרם קאווה צדפה (Revuelto de Langosta)
לובסטר ואספרגוס ביצים מבושלות רכות עם קרם קאווה צדפות (Revuelto de Langosta) דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 100 גרם של שומן, וסך הכל 1182 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו עירית, שמנת כבדה, חמאה כשרה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירקות ירוקים באביב וביצים רכות מבושלות כולו, וניל, ביצים רכות וארטישוקים במרק, ו סלט עדשים עם ביצים רכות.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים חמאה וחום עד שהוא כבר לא בועות.
מוסיפים שאלוט, לובסטר ואספרגוס ירוק וחמים בעדינות. בינתיים, לפצח ביצים לתוך קערה קטנה ערבוב ולהקציף עד מקציף. משלבים פטרוזיליה ועירית, ומתבלים לפי הטעם, עם מלח כשר ופלפל שחור.
מוסיפים ביצים למחבת הטחון ומערבבים בעדינות ביצים עד שבקושי מבושלים.
על צלחת 10 אינץ', יוצקים ביצים לתוך עובש טבעת בקוטר 5 אינץ ' ולקפל את תערובת הלובסטר ב.
תערובת צריכה להיות רכה מאוד.
מקשטים עם טוסט וקרם קאווה צדפה.
בסיר בינוני להזיע את שאלוט ושום עד שקוף.
הוסף קאווה ולהפחית 1 כוס.
מוסיפים את השמנת הכבדה, ומביאים לרתיחה נמוכה. להפחית את החום ומבשלים קרם עד שלב תנומה (עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף). מגניב במשך כ 5 דקות. קרם פירה בבלנדר ולעבור דרך chinois. מתבלים במלח כשר, לפי הטעם. חנות קרם בקירור במיכל פלסטיק אטום עד 3 ימים.
ממש לפני ההגשה, לחמם קרם בסיר רוטב קטן, הוספת שמנת כבדה נוספת כדי להחזיר את הרוטב לשלב תנומה.
מוסיפים צדפות מקולפות, כולל ליקר צדפות, ומוציאים בעדינות צדפות בשמנת.
מוסיפים עירית וסריסון עם מלח כשר, לפי הטעם.