לובסטר חם וסלט תפוחי אדמה עם מיונז truffled
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, לובסטר חם & סלט תפוחי אדמה עם מיונז truffled יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 1218 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם לימון, חרדל, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף חם, בייקון, סלט ביצים עם רוטב מיונז, לובסטר במרק Lemongrass עם שיטאקי Truffled Flans, ו סלט לובסטר חם עם חמאה עלומה עם טרגון-רוטב הדר.
הוראות
כדי להפוך את המיונז, לטאטא את חלמונים ביצה עם חרדל וכמה מלח ופלפל יחד בקערה גדולה. טפטוף בכמה טיפות שמן, שטוף במרץ.
המשך לטאטא בשמן, לאט לאט בהתחלה, ואז לאט להגדיל את הסכום לזרם יציב. ודא שכל תוספת משולבת היטב לפני שאתה מוסיף עוד. לבסוף, להוסיף כמה טיפות של שמן כמהין, אם באמצעות, ואז לסיים עם מיץ לימון. שמור במקרר עד הצורך.
הכן את הלובסטר ולהסיר את הבשר מן הטפרים והזנב. חותכים את חתיכת הבשר השחוק מהזנבות ומקלפים את בשר הטופר לחתיכות גדולות, משליכים את הממברנה. תניח בצד.
חותכים את הזנבות ל 6 פרוסות כל ומניחים בצד.
חותכים את הקצוות את השעועית וחותכים את השעועית לשניים. עצה לתוך קערה עם שאלוט ו 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים את בשר צבת לובסטר ולסחוט מעל חצי לימון, ואז להפריש.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת שאינה דביקה. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה מעל חום בינוני במשך 5 דקות בכל צד עד פריך וזהב. השתמש פרוסת דגים כדי להעביר אותם לצלחת מרופדת בנייר מטבח.
מחממים 1 כף שמן זית באותו מחבת ומורידים את החום, מוסיפים את פרוסות בשר הזנב למחבת, ואז מחממים דרך השמן במשך כמה רגעים בכל צד. כבה את החום, מתבלים קלות עם מלח ופלפל וסוחטים את הלימון. רגעים לפני שאתה מוכן צלחת עד, לזרוק את עלי סלט עם חומץ בלסמי ושמן זית הנותרים. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
כפית רבע סלט שעועית ירוקה למרכז הצלחת. צורה באמצעות טבעת 10cm או חותך, אם יש לך אחד, ולאחר מכן לחץ למטה בקלילות ולהסיר את הטבעת.
מניחים 1 כפית מיונז על ארבעת הצדדים המנוגדים של החלק החיצוני של הצלחת ולשבת חתיכת לובסטר על גבי כל כף של מיונז.
שים פרוסת תפוחי אדמה מטוגנים בין כל ערימה של לובסטר כך שיש לך חתיכות חלופיות של לובסטר, אז תפוח אדמה. לזרוק את העלים ברוטב בזהירות מגדל קומץ קטן על גבי שעועית ירוקה לשרת מיד.