לובסטר תרמידור
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? לובסטר תרמידור יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 567 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, חרדל, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו לובסטר תרמידור, לובסטר תרמידור, ו לובסטר עם חמאה תרמידור (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מוסיפים זנבות לובסטר. חזור לרתיחה; לבשל 5 דקות.
הסר זנבות מהמים עם מלקחיים למטבח; לשטוף מתחת למים קרים.
פיצול זנבות לובסטר לאורך, משאיר תחתית של פגזים מצורף.
הסר בשר, לחתוך לחתיכות בגודל ביס. תניח את הבשר בצד. לשטוף את הקליפות ביסודיות, ולתת יבש. הקש קונכיות לפתוח שטוח, ולמקם בתבנית אפייה 13 - x 9 - x 2 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף קצפת; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
בהדרגה מערבבים 2 כפות תערובת חמה לתוך חלמון; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, ערבוב כל הזמן. מערבבים פטריות, עירית, מלח וחרדל. מבשלים על אש נמוכה 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בשרי ולובסטר שמור.
מפזרים 1 כפית גבינה בכל קליפת לובסטר. תערובת לובסטר בכפית שווה לצדפים.
מפזרים גבינה הנותרים ופפריקה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד השחמה.