לובסטרים ותירס
ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 15 . מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם תירס אוזניים, לובסטרים חיים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לובסטרים פחם בגריל עם תירס חרוך, Tomatillos, ותפוחי אדמה כחולים, לובסטרים בגריל ממיין, ו לובסטרים פורטוגזים ממולאים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש נמוכה, לבשל את החמאה עם השום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד החמאה נמסה. תניח בצד.
הכן את הגריל לבישול ישיר ועקיף מעל חום בינוני (350 עד 232°).
מניחים לובסטר על קרש חיתוך, צד פגז למטה. הכנס את הקצה של סכין גדולה וחדה לתוך גוף הלובסטרים ממש מתחת לראש (אין צורך להיות ביישן על תהליך זה לוקח קצת כוח), לחתוך את הלובסטר לפתוח את המרכז, חיתוך דרך הגוף אבל לא דרך הקליפה האחורית. (הקליפה תחזיק את המיצים כפי שהוא מבשל.)
להסיר ולהשליך את הראש ואת המעיים. יש לשטוף את הלובסטר מתחת למים זורמים קרים. כדי לסייע ללובסטר להישאר שטוח על הגריל, הכנס שיפוד במבוק דרך בשר הזנב.
הסר את הגומיות על הציפורניים.
צחצח את פנים הלובסטר עם חלק מהחמאה. חזור עם הלובסטרים הנותרים.
צחצח את סורגי הבישול. גריל הלובסטרים, צד הקליפה כלפי מטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד בשר הזנב הוא מוצק ולבן, 10 עד 15 דקות, צחצוח מדי פעם עם חמאה נוספת. (לובסטרים רכים שריון יבשלו מהר יותר מאשר לובסטרים קשים.) במקביל, אם הגריל שלך הוא מספיק גדול, גריל התירס. אם לא, גריל התירס לאחר הלובסטרים.
מברישים את התירס עם חלק מהחמאה והגריל על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד השחמה כתמים ומכרז, 10 עד 15 דקות, מפנה מדי פעם. מתבלים את התירס במלח ופלפל.
מעבירים את הלובסטרים והתירס למגש גדול.
מחממים את תערובת החמאה על אש בינונית עד שהיא מגיעה לרתיחה.
מגישים את הלובסטרים עם התירס ותערובת החמאה הנותרת.