קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

לובסטרים ותירס

לובסטרים ותירס
ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 15 . מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם תירס אוזניים, לובסטרים חיים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לובסטרים פחם בגריל עם תירס חרוך, Tomatillos, ותפוחי אדמה כחולים, לובסטרים בגריל ממיין, ו לובסטרים פורטוגזים ממולאים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על אש נמוכה, לבשל את החמאה עם השום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד החמאה נמסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הכן את הגריל לבישול ישיר ועקיף מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מניחים לובסטר על קרש חיתוך, צד פגז למטה. הכנס את הקצה של סכין גדולה וחדה לתוך גוף הלובסטרים ממש מתחת לראש (אין צורך להיות ביישן על תהליך זה לוקח קצת כוח), לחתוך את הלובסטר לפתוח את המרכז, חיתוך דרך הגוף אבל לא דרך הקליפה האחורית. (הקליפה תחזיק את המיצים כפי שהוא מבשל.)
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להסיר ולהשליך את הראש ואת המעיים. יש לשטוף את הלובסטר מתחת למים זורמים קרים. כדי לסייע ללובסטר להישאר שטוח על הגריל, הכנס שיפוד במבוק דרך בשר הזנב.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר את הגומיות על הציפורניים.
6
צחצח את פנים הלובסטר עם חלק מהחמאה. חזור עם הלובסטרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
צחצח את סורגי הבישול. גריל הלובסטרים, צד הקליפה כלפי מטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד בשר הזנב הוא מוצק ולבן, 10 עד 15 דקות, צחצוח מדי פעם עם חמאה נוספת. (לובסטרים רכים שריון יבשלו מהר יותר מאשר לובסטרים קשים.) במקביל, אם הגריל שלך הוא מספיק גדול, גריל התירס. אם לא, גריל התירס לאחר הלובסטרים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מברישים את התירס עם חלק מהחמאה והגריל על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד השחמה כתמים ומכרז, 10 עד 15 דקות, מפנה מדי פעם. מתבלים את התירס במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מעבירים את הלובסטרים והתירס למגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
10
מחממים את תערובת החמאה על אש בינונית עד שהיא מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
מוסיף את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
12
מגישים את הלובסטרים עם התירס ותערובת החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר גיל יש גם ניחוח מצומק, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אבל מאוחר יותר מתחזק ולאחר מכן שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכה וכבד אווז.