קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לונג ג'ון סילבר בלילת דגים מטוגנת (חקיין)

לונג ג'ון סילבר בלילת דגים מטוגנת (חקיין)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מטוגנים של לונג ג'ון סילבר (חקיין). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לך לחנות ותביא את פפר, מאסה הרינה, שומר טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אבקת הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה כקינוח. נסו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), ו דגים מוכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הערה: אם באמצעות קמח עצמי עולה-להפחית מלח ים 1 1/2 כפיות ואז להשמיט אבקת אפייה וסודה לאפייה-ולהשתמש במים רגילים במקום סודה קלאב. לטחינה קלה של זרעי שומר, דופק טחנת תבלינים נקייה או מטחנת קפה עם עמילן תירס ומלח ים עד הקרקע דק, ולאחר מכן להוסיף הבלילה יבש.להפשיר דגים לבנים ללא עצמות טריים אם קפוא; לחתוך פילה לחתיכות 3 אינץ 'x 4 אינץ'; להכין מלח ים קל/אמבט מים לדגים מלח במשך 20 דקות (מלח צריך להיות רק "מלוח כמו האוקיינוס").יוצקים מספיק שמן קנולה בטיגון עמוק כדי לטבול לחלוטין דגים; להכניס את סל הטיגון העמוק; מחממים שמן לאט במרווחים הדרגתיים 182°. למדוד את כל הבלילה היבשה וחפירה מרכיבים לתוך קערה גדולה; תערובת WHISK היטב עד מעורבב היטב; להסיר 2 כוסות תערובת ולהעביר קערה גדולה אחרת עבור הבלילה.לתוך הקערה הגדולה המכילה את הבלילה 2 כוסות שמורות יבש, לטאטא את החומרים הבלילה נוזלי, ללא יתר ערבוב.הסר דגים מאמבט מלח ים; כתם דגים בקלילות; מעיל את הדגים קלות מאוד על כל הצדדים עם דליית יבש שמורות, להיזהר לא לקרוע או לשבור דגים (להשתמש במרית מתכת שטוחה להפוך דגים במידת הצורך).לטבול דגים חפרו בבלילה מוכנה כדי מעיל דגים באופן שווה, באמצעות מרית שטוחה להרים; לאפשר הבלילה עודף לנקז; ירידה דגים מוכים לאט ובזהירות לתוך הטיגון שחומם מראש (ודא דגים לא לשקוע ולהיצמד לתחתית סל הטיגון; אם זה קורה, להרים סל בזהירות לשחרר דגים עם מרית נירוסטה שטוחה).דגים מטגנים עמוקים בשמן קנולה360 שחומם מראש ללא צפיפות עד לחימום זהוב, ודגים הוא רך-פתיתי; מניחים דגים מבושלים על נייר סופג לנקז (לשמור פילה מחומם במידת הצורך, בתנור 170 f שחומם מראש); חזור על תהליך טיגון עם דגים שנותרו.אפשר לדגים מטוגנים חמים להתקרר מעט לפני ההגשה; מגישים עם פרוסות לימון טריות ותבלינים רצויים-רוטב טרטר, רוטב קוקטייל, חזרת שמנת, רוטב חריף, חומץ מאלט.לשרת וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב טרטררוטב טרטר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים מוגזיםמים מוגזים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה6שרימפס וורידים1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות0חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דג לבן חסר עצמות (בקלה, הליבוט, או פולוק)דג לבן חסר עצמות (בקלה, הליבוט, או פולוק)6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברטרגון קרקעטרגון קרקע0חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה0חתיכות טופי הית' ברשומר קרקעשומר קרקע0חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1חתיכות טופי הית' ברחומץ מאלטחומץ מאלט11 כף אורגנו מיובש(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)0חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O11 כף אורגנו מיובשמלח ים משובחמלח ים משובח1חתיכות טופי הית' ברAccent seasoningAccent seasoning4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים1חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.