לונג ג'ון סילבר בלילת דגים מטוגנת (חקיין)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מטוגנים של לונג ג'ון סילבר (חקיין). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לך לחנות ותביא את פפר, מאסה הרינה, שומר טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אבקת הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה כקינוח. נסו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), ו דגים מוכים (מתכונים דומים).
הוראות
הערה: אם באמצעות קמח עצמי עולה-להפחית מלח ים 1 1/2 כפיות ואז להשמיט אבקת אפייה וסודה לאפייה-ולהשתמש במים רגילים במקום סודה קלאב. לטחינה קלה של זרעי שומר, דופק טחנת תבלינים נקייה או מטחנת קפה עם עמילן תירס ומלח ים עד הקרקע דק, ולאחר מכן להוסיף הבלילה יבש.להפשיר דגים לבנים ללא עצמות טריים אם קפוא; לחתוך פילה לחתיכות 3 אינץ 'x 4 אינץ'; להכין מלח ים קל/אמבט מים לדגים מלח במשך 20 דקות (מלח צריך להיות רק "מלוח כמו האוקיינוס").יוצקים מספיק שמן קנולה בטיגון עמוק כדי לטבול לחלוטין דגים; להכניס את סל הטיגון העמוק; מחממים שמן לאט במרווחים הדרגתיים 182°. למדוד את כל הבלילה היבשה וחפירה מרכיבים לתוך קערה גדולה; תערובת WHISK היטב עד מעורבב היטב; להסיר 2 כוסות תערובת ולהעביר קערה גדולה אחרת עבור הבלילה.לתוך הקערה הגדולה המכילה את הבלילה 2 כוסות שמורות יבש, לטאטא את החומרים הבלילה נוזלי, ללא יתר ערבוב.הסר דגים מאמבט מלח ים; כתם דגים בקלילות; מעיל את הדגים קלות מאוד על כל הצדדים עם דליית יבש שמורות, להיזהר לא לקרוע או לשבור דגים (להשתמש במרית מתכת שטוחה להפוך דגים במידת הצורך).לטבול דגים חפרו בבלילה מוכנה כדי מעיל דגים באופן שווה, באמצעות מרית שטוחה להרים; לאפשר הבלילה עודף לנקז; ירידה דגים מוכים לאט ובזהירות לתוך הטיגון שחומם מראש (ודא דגים לא לשקוע ולהיצמד לתחתית סל הטיגון; אם זה קורה, להרים סל בזהירות לשחרר דגים עם מרית נירוסטה שטוחה).דגים מטגנים עמוקים בשמן קנולה360 שחומם מראש ללא צפיפות עד לחימום זהוב, ודגים הוא רך-פתיתי; מניחים דגים מבושלים על נייר סופג לנקז (לשמור פילה מחומם במידת הצורך, בתנור 170 f שחומם מראש); חזור על תהליך טיגון עם דגים שנותרו.אפשר לדגים מטוגנים חמים להתקרר מעט לפני ההגשה; מגישים עם פרוסות לימון טריות ותבלינים רצויים-רוטב טרטר, רוטב קוקטייל, חזרת שמנת, רוטב חריף, חומץ מאלט.לשרת וליהנות!