קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

לזניה

לזניה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את לאסניאן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל 1122 קלוריות. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ריקוטה, נקניק בתפזורת, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו אדירה. נסו לזניה ירקות עם סדיני לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה די קרנבלה של אנג'לינה (לזניה לקרנבל) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. אצוות עבודה, מבשלים את אטריות הלזניה עד שהן רכות וגמישות אך לא רפויות, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוציאים את הפסטה מהמים הרותחים ומניחים על מגש גיליון להתקרר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
4
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הנקניקיה ומבשלים עד שהיא שחומה ומתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
6
מוציאים מהתבנית ושומרים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
7
זורקים את השומן מהתבנית ומוסיפים שמן זית חדש יחד עם 2 שיני שום וקורט פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום מזהיב וארומטי מאוד, מסירים אותו מהאש וזורקים. זורקים פנימה את הפטריות ומתבלים אותן במלח. מבשלים את הפטריות עד שהן רכות ונבולות וחומות כהות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוציאים מהתבנית ושומרים. חזור על תהליך זה עם השום הנותר והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 הפרמיג 'אנו-רג' יאנו, הביצים והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים לשילוב טוב ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בתחתית תבנית אפייה עמוקה בגודל 9 על 13 אינץ', מוסיפים כמה מצקות רוטב ומורחים בשכבה אחידה. מסדרים שכבה מאטריות הלזניה לכיסוי מלא של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מורחים 1/3 מתערובת הריקוטה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
פסטהפסטה
14
מניחים שכבת פסטה שהולכת לכיוון השני כשכבה הראשונה (זה ייתן קצת יותר יציבות).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
15
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים 1/3 מהנקניק על הרוטב, חוזרים על תהליך זה עם 1/3 מהפטריות והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
נקניקנקניק
רוטברוטב
פסטהפסטה
16
מפזרים שכבת מוצרלה וחלק מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו שנותרו מעל הירקות. חזור על שכבות אלה עד שכל המרכיבים נגמרו או שהמחבת מלאה. וודאו שיש שכבת פסטה מעל מכוסה ברוטב ומפזרים מוצרלה ופרמיג ' אנו. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
17
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד שהלזניה חמה ומבעבעת, בערך 1 שעה 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
18
מניחים להתקרר 20 דקות לפני החיתוך.
19
הערה: לחיתוך אופטימלי, הכינו ואפו את הלזניה יום קודם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מחממים אותו שוב לפני החיתוך.
21
מצפים סיר גדול בשמן זית ומוסיפים את הפנצ ' טה. הביאו את הסיר לאש בינונית-גבוהה ובשלו את הפנקטה במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
22
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות במלח ומערבבים לציפוי בשמן הזית. מבשלים את הבצל במשך 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב תדיר; הבצל צריך להיות רך וארומטי מאוד אך ללא צבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
מלחמלח
23
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
24
העבירו את העגבניות דרך טחנת מזון. הקפידו להעביר את כל העיסה דרך החורים ומשאירים רק את הגבעולים והזרעים, והקפידו לגרד את העיסה מתחתית טחנת המזון. זה כל הדברים כסף גדול!
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
25
מוסיפים את העגבניות לסיר ושוטפים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים את המים לסיר (כ -2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות במלח וטועמים אותו; עגבניות לוקחות הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוק וטועמים בכל שלב בדרך. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, מערבבים מדי פעם וטועמים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
26
השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך אחר ברוטב עגבניות. את הרוטב הזה אפשר גם לקרר ולאחסן במקרר כמה ימים או שהוא קופא ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פסטהפסטה
רוטברוטב