לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את לאסניאן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל 1122 קלוריות. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ריקוטה, נקניק בתפזורת, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו אדירה. נסו לזניה ירקות עם סדיני לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה די קרנבלה של אנג'לינה (לזניה לקרנבל) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. אצוות עבודה, מבשלים את אטריות הלזניה עד שהן רכות וגמישות אך לא רפויות, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוציאים את הפסטה מהמים הרותחים ומניחים על מגש גיליון להתקרר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
4
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הנקניקיה ומבשלים עד שהיא שחומה ומתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
מוציאים מהתבנית ושומרים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
7
זורקים את השומן מהתבנית ומוסיפים שמן זית חדש יחד עם 2 שיני שום וקורט פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום מזהיב וארומטי מאוד, מסירים אותו מהאש וזורקים. זורקים פנימה את הפטריות ומתבלים אותן במלח. מבשלים את הפטריות עד שהן רכות ונבולות וחומות כהות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פטריות
שמן זית
ציפורן
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוציאים מהתבנית ושומרים. חזור על תהליך זה עם השום הנותר והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 הפרמיג 'אנו-רג' יאנו, הביצים והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
גבינת ריקוטה
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מערבבים לשילוב טוב ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
בתחתית תבנית אפייה עמוקה בגודל 9 על 13 אינץ', מוסיפים כמה מצקות רוטב ומורחים בשכבה אחידה. מסדרים שכבה מאטריות הלזניה לכיסוי מלא של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מורחים 1/3 מתערובת הריקוטה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
מורחים
פסטה
14
מניחים שכבת פסטה שהולכת לכיוון השני כשכבה הראשונה (זה ייתן קצת יותר יציבות).
מרכיבים שתצטרך
פסטה
15
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים 1/3 מהנקניק על הרוטב, חוזרים על תהליך זה עם 1/3 מהפטריות והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קישואים
נקניק
רוטב
פסטה
16
מפזרים שכבת מוצרלה וחלק מהפרמיג 'אנו-רג' יאנו שנותרו מעל הירקות. חזור על שכבות אלה עד שכל המרכיבים נגמרו או שהמחבת מלאה. וודאו שיש שכבת פסטה מעל מכוסה ברוטב ומפזרים מוצרלה ופרמיג ' אנו. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
17
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד שהלזניה חמה ומבעבעת, בערך 1 שעה 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
18
מניחים להתקרר 20 דקות לפני החיתוך.
19
הערה: לחיתוך אופטימלי, הכינו ואפו את הלזניה יום קודם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
20
מחממים אותו שוב לפני החיתוך.
21
מצפים סיר גדול בשמן זית ומוסיפים את הפנצ ' טה. הביאו את הסיר לאש בינונית-גבוהה ובשלו את הפנקטה במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סיר
22
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות במלח ומערבבים לציפוי בשמן הזית. מבשלים את הבצל במשך 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב תדיר; הבצל צריך להיות רך וארומטי מאוד אך ללא צבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
מלח
23
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
24
העבירו את העגבניות דרך טחנת מזון. הקפידו להעביר את כל העיסה דרך החורים ומשאירים רק את הגבעולים והזרעים, והקפידו לגרד את העיסה מתחתית טחנת המזון. זה כל הדברים כסף גדול!
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
זרעים
25
מוסיפים את העגבניות לסיר ושוטפים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים את המים לסיר (כ -2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות במלח וטועמים אותו; עגבניות לוקחות הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוק וטועמים בכל שלב בדרך. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, מערבבים מדי פעם וטועמים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
26
השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך אחר ברוטב עגבניות. את הרוטב הזה אפשר גם לקרר ולאחסן במקרר כמה ימים או שהוא קופא ממש טוב.