פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים 1 כוס רוטב עגבניות לתבנית אפייה, 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' (רוטב לא יכסה לחלוטין את התחתית), ולכסות עם 3 גיליונות לזניה, מוודא שהם לא נוגעים זה בזה. זרוק על תערובת 1 1/2 כוסות ריקוטה על ידי כפיות על פסטה להפיץ בעדינות עם גב של כף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים 3/4 מוצרלה כוס ו 1/3 כוס פרמזן מעל תערובת ריקוטה ולעשות 2 שכבות יותר באותו אופן, מתחיל ומסתיים עם פסטה.