לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את נקניקיית הבישול האיטי ואת סקווש Lasgananananananan. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, אטריות לזניה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק, לזניה איטית עם גבינה עם נקניק ובשר., ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי).
הוראות
1
שלב ריקוטה, 2 כפות גבינת אסיאגו, 1 פטרוזיליה כף, 1 עירית כף, פלפל, ו 1 שן שום, מגורד, בקערה; להפריש.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להוסיף נקניק; לבשל 7 דקות, ערבוב להתפורר. מערבבים בצל; מבשלים 8 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בצל
7
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים פטריות; מבשלים 10 דקות או עד נוזל פטריות כמעט מתאדה. טחון 5 שיני שום; מערבבים לתוך פטריות. מערבבים במלאי, בזיליקום, ומרינרה. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פטריות
באזיל!
בשר טחון
מלאי
9
כדי להרכיב לזניה, כפית 1 תערובת מרינרה כוס לתחתית של תנור חשמלי איטי 6 ליטר. למעלה עם 4 אטריות, שבירת אטריות כדי להתאים תנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
10
שכבת חצי תערובת סקווש, חצי תערובת נקניק, ו 1/4 כוס גבינת פונטינה על אטריות; העליון עם תערובת 1 כוס מרינרה. מסדרים 4 אטריות מעל תערובת מרינרה; למעלה עם תערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
פסטה
גבינת ריקוטה
נקניק
סקווש
11
מפזרים עם 1/4 כוס פונטינה; העליון עם המחצית הנותרת של תערובת נקניק ואת המחצית הנותרת של תערובת סקווש. סדר הנותרים 4 אטריות מעל תערובת סקווש; העליון עם הנותרים 1 1/2 כוסות רוטב ו 1/4 כוס פונטינה. לכסות ולבשל על נמוך במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
פסטה
נקניק
סקווש
רוטב
12
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
לחשוף בישול איטי; מפזרים לזניה עם הנותרים 1/4 כוס פונטינה הנותרים 2 כפות Asiago. מטגנים על מתלה באמצע תנור במשך 2 דקות או עד גבינה חומים מעט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
גבינת אסיאגו
גבינה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
תנור
14
מפזרים עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה הנותרים 1 כף עירית.