לזניה אספרגוס
לזניה אספרגוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . גשו לסופר וקנו קמח, מרגרינה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה אספרגוס, לזניה אספרגוס, ו לזניה חזיר אספרגוס.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, וחותכים אטריות במחצית לרוחב.
להמיס מרגרינה במחבת על אש בינונית.
לטגן שום רק עד ריחני. מוסיפים את הקמח עד שלא יישארו גושים. בהדרגה לערבב בחלב, ומתבלים עם טימין. רסק בעדינות עד סמיך.
משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x9 אינץ'.
אטריות שכבה, רוטב, אספרגוס, חזיר, גבינת מוצרלה בשלוש שכבות, כל אחד מתחיל עם אטריות, ומסתיים בגבינה מגורדת מלמעלה.
מכסים את המנה, ומבשלים במיקרוגל על גבוה במשך 9 עד 10 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת. הזמן עשוי להשתנות בהתאם לתנור המשמש.
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.