לזניה בישול איטי קל
לזניה בישול איטי קל דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-119 היו אומרים שזה פגע במקום. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עגבניות, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לזניה קלה לבישול איטי, בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, ו לזניה לבישול איטי.
הוראות
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שום, אורגנו, 1/2 מלח כפית, ו 1/2 פלפל כפית בקערה.
מערבבים גבינת ריקוטה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, ו 1/4 כפית פלפל בקערה נפרדת.
כפית על 1/3 תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של סיר איטי. למעלה עם שכבה אחת של אטריות לזניה, לשבור אותם לפי הצורך כדי להתאים את הצורה של קרוק.
שכבה על חצי מהכוס השוויצרי מעל האטריות. מנה בערך 1/3 מתערובת גבינת הריקוטה על גבי השרף ומפיצה עוד 1/3 את תערובת העגבניות על הריקוטה.
מפזרים על 1/3 של גבינת מוצרלה על תערובת עגבניות. חזור על שכבות של אטריות לזניה, chard שוויצרי, תערובת ריקוטה, תערובת עגבניות, גבינת מוצרלה, בהתאמה.
מבשלים נמוך עד אטריות לזניה מכרז, 2 עד 3 שעות.