קושיקשה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

לזניה בקר ופטריות

לזניה בקר ופטריות
לזניה בקר ופטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 434 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 44 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -7 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פטריות, אטריות לזניה, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה בקר ופטריות, לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.מערבבים את המרק והחלב בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מבשלים את הבקר במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד שהוא משחים היטב, תוך ערבוב לעיתים קרובות להפרדת בשר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את כל השומן. מערבבים פנימה את הרוטב האיטלקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
4
שכבו מחצית מתערובת הבקר, 3 אטריות לזניה ותערובת מרק 1 כוס בתבנית אפייה רדודה של 2 ליטר. למעלה עם 3 אטריות לזניה, תערובת בקר שנותרה, אטריות שנותרו ותערובת המרק שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
בקרבקר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים את הגבינה. מכסים את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 30 דקות או עד שהלזניה חמה. חשפו את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מחממים את הברוילר. צולים 4 סנטימטרים מהאש למשך 2 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
תן לעמוד במשך 10 דקות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.