מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם רסק עגבניות, זרעי שומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הלזניה הטובה בעולם, הלזניה הטובה בעולם, ו הלזניה הכי טובה בעולם..
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניק טורקיה, הודו טחון, בצל ושום עד משחימים היטב, כ 15 דקות. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים. מתבלים עם בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, פלפל, ופטרוזיליה 2 כפות. מבשלים, חשופים, במשך כ 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
נקניק הודו
הודו טחון
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
ניקוז.
5
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה בתחתית 9x13 צלחת אפייה. מסדרים 6 אטריות לאורך על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
6
מורחים חצי ריקוטה על אטריות. למעלה עם שליש פרוסות גבינת מוצרלה. כפית 1 1/2 כוסות רוטב טורקיה מעל מוצרלה, ומפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס. חזור על שכבות העליון עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן. כיסוי עם רדיד אלומיניום; ודא רדיד לא לגעת גבינה כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב חם וגבינה מותכת, כ -25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
הסר רדיד ואופים עד הגבינה הוא חום זהוב, על 25 דקות. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.