לזניה חצילים
לזניה חצילים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 383 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם רוטב פסטה, חציל, גבינת מוצרלה חלב פולי-o, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לזניה חצילים, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חצילים, בצל ושום; מבשלים 15 דקות. או עד חצילים הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים ברוטב פסטה.
שלב ריקוטה, 1 מוצרלה כוס ו 1/4 פרמזן כוס.
שכבה 1/3 כל אטריות, תערובת גבינה ורוטב פסטה בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; לחזור על שכבות פעמיים. למעלה עם מוצרלה הנותרים ופרמזן.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד מחומם דרך.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto