קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה חצילים ובשר בקר טחון

לזניה חצילים ובשר בקר טחון
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנסו לנסות את חצילים ובשר בקר טחון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 344 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות איטלקיות בטעם, חצילים, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קל חצילים ובשר טחון, מחבת בקר טחון חצילים עגבניות, ו תבשיל חצילים טחון סיר קרוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של 9x13 אינץ ' תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האטריות לזניה לרתיחה עד רך עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מבשלים ומערבבים בשר טחון, בצל, פטריות ושום במחבת על חום בינוני עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים עגבניות משומר לתוך בשר טחון; ומבשלים עד שהרוטב נוצר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
בשר טחוןבשר טחון
רוטברוטב
6
יוצקים על רבע מהרוטב לתחתית צלחת האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אטריות שכבה על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
8
מורחים שכבה דקה של רוטב על גבי אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
9
מניחים שכבה של פרוסות חצילים על גבי שכבת אטריות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
פסטהפסטה
רוטברוטב
10
מפזרים על רבע מהגבינה על גבי פרוסות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
גבינהגבינה
11
חזור על שכבות עם שאר החומרים, עד לסיום עם שכבת רוטב עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה הוא תוסס וחום על גבי, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto