קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

לזניה ירקות

לזניה ירקות
ירק המתכון Lasignanananananan בעוד כ-45 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קישואים, אטריות לזניה, חצי קרטון-גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים פטריות ואת 4 המרכיבים הבאים (פטריות דרך בצל); מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים רוטב פסטה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
5
מערבבים פסטו וריקוטה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים תערובת 1/2 כוס עגבניות בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או מחבת מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 חצאי אטריות מעל תערובת עגבניות. אטריות למעלה עם חצי תערובת ריקוטה ותערובת 1 כוס עגבניות. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מורחים תערובת עגבניות שנותרה על אטריות; מפזרים מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו לעמוד 10 דקות.
10
הערות: כדי לעשות קדימה, להרכיב לפי ההוראות; להפסיק לפני האפייה. מכסים ומקררים בין לילה.
11
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר; אופים לפי ההוראות. לניקוי קל, להרכיב במחבת 8-inch אלומיניום רדיד חד פעמי. אם אתה עושה מתנה, לספק לא מבושל עם הוראות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי