לזניה ירקות
ירק המתכון Lasignanananananan בעוד כ-45 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קישואים, אטריות לזניה, חצי קרטון-גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ואת 4 המרכיבים הבאים (פטריות דרך בצל); מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב פסטה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מערבבים פסטו וריקוטה בקערה קטנה.
מורחים תערובת 1/2 כוס עגבניות בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או מחבת מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 חצאי אטריות מעל תערובת עגבניות. אטריות למעלה עם חצי תערובת ריקוטה ותערובת 1 כוס עגבניות. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים תערובת עגבניות שנותרה על אטריות; מפזרים מוצרלה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות.
הערות: כדי לעשות קדימה, להרכיב לפי ההוראות; להפסיק לפני האפייה. מכסים ומקררים בין לילה.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר; אופים לפי ההוראות. לניקוי קל, להרכיב במחבת 8-inch אלומיניום רדיד חד פעמי. אם אתה עושה מתנה, לספק לא מבושל עם הוראות אפייה.