לזניה ירקות קלויים
לזניה ירקות קלויים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 551 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, שמן זית, בטטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-18 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה ירקות קלויים, ו לזניה ירקות קלויים.
הוראות
מיקרוגל butternut סקווש ב 2 דקות גבוהות (שלב זה מרכך סקווש לחיתוך).
חותכים סקווש חצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים. לקלף סקווש, לחתוך לקוביות 1/2". הניחו בצד 3 כוסות סקווש מעוקב; שמרו כל סקווש שנותר לשימוש נוסף.
שלב 3 כוסות סקווש, בטטה, ו 2 כפות שמן זית על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
בינתיים, לשלב כרישה, פלפל, ונשאר 1 כף שמן בקערה גדולה.
מוסיפים לתערובת סקווש קלויה חלקית, מערבבים בעדינות.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב לאחר 15 דקות. להחזיר ירקות קלויים לקערה; להפריש.
מערבבים חלב ושום בסיר גדול; מביאים רק לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
להמס חמאה בסיר גדול על חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא בחלב חם; לבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 12 עד 13 דקות או עד מעט מעובה.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל.
מוסיפים ירקות קלויים, ערבוב בעדינות.
כפית 1 תערובת ירקות לתוך קל משומן 13" x 9 " צלחת אפייה. למעלה עם 3 אטריות לזניה; מורחים מחצית תערובת הירקות הנותרים על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת Asiago. חזור על הנוהל עם 3 אטריות, תערובת ירקות נותרת, וגבינת Asiago נותרת. לשבור הנותרים 3 אטריות במחצית ולהניח על גבי תבשיל. (לשבור את האטריות מונע מהם להתכרבל.)
Beat קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס.
מורחים קצפת על אטריות; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 13 דקות נוספות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.