לזניה מחבת
לזניה מחבת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים מבקבוקים, גבינת ריקוטה חלקית, אדמה עגולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה מחבת, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת אחת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים חומץ 1 כפית תיבול איטלקי. גבינת ריקוטה דולופ, על ידי כפות מעוגלות, על בשר. למעלה עם אטריות שבורות, מה שהופך שכבה שטוחה אחת (אטריות יהיה חפיפה קצת).
יוצקים עגבניות ופלפלים על אטריות, לוודא כי אטריות מכוסים לחלוטין.
להוסיף מים, ומפזרים הנותרים 1 כפית תיבול איטלקי. Dollop פסטו על ידי חצי כפיות מעל. מביאים תערובת לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 30 דקות או עד שהאטריות מבושלות במלואן. לחשוף ומפזרים גבינה. מכסים ולתת לעמוד 2 דקות או עד גבינה נמסה.