לזניה מחבת
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לסגנאן לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם חומץ בלסמי, תיבול, עגולים בשר בקר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו לזניה מחבת, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת אחת (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים חומץ 1 כפית של תיבול איטלקי. גבינת ריקוטה בכפית שווה על בשר בקר. למעלה עם אטריות, מה שהופך 1 שכבה שטוחה (אטריות יהיה חפיפה).
בקערה קטנה, מערבבים עגבניות ופלפלים קלויים; מורחים על אטריות, מוודאים שאטריות מכוסות לחלוטין.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית תיבול איטלקי. Dollop פסטו באופן שווה מעל.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות או עד אטריות רכות. לחשוף; מפזרים תערובת גבינה.
מגישים ממחבת עם מרית מחוררת.