קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

לזניה מקסיקנית Posole

לזניה מקסיקנית Posole
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה מקסיקנית Posole, Posole המקסיקני החדש, ו Posole פירות ים מקסיקני.

הוראות

1
מניחים מתלה בתנור באמצע תנור ומטגן חום או מניחים תנור על 400 מעלות F.
2
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חזיר ומתפוררים כפי שהוא חומים. בעוד חזיר חומים, מתבלים את הבשר עם כמון, כוסברה ומלח ופלפל. לאחר השחמה באופן שווה, מערבבים ב hominy ולהפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד בשר מבשל חום 1 כף שמן זית בסיר רוטב, מוסיפים בצל, שום ופלפלים, מתבלים במלח ופלפל וטובלים עד מרכך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים טומטילו וכוסברה או פטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים לתוך תערובת בצל ושום ומבשלים כדי רך, 5 עד 6 דקות יותר. תחליף את קערת המעבד. בור וגרוף את בשר האבוקדו לתוך המעבד, מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הדבש, מחית עד חלקה מתבלים עם קצת מלח. מערבבים את תערובת האבוקדו לתוך הרוטב הירוק ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8
Char כל הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת חמה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
9
ברוטב שכבת אפייה, טורטייה, בשר, גבינה, טורטייה, רוטב, בשר, גבינה, וכו'. בסופו של דבר עם שכבה של טורטייה, רוטב ולבסוף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים צלחת אפייה בתנור ואופים במשך 4 עד 5 דקות עד מבעבע וגבינה הוא חום. להעביר שמנת חמוצה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך