לזניה מקסיקנית Posole
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה מקסיקנית Posole, Posole המקסיקני החדש, ו Posole פירות ים מקסיקני.
הוראות
מניחים מתלה בתנור באמצע תנור ומטגן חום או מניחים תנור על 400 מעלות F.
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומתפוררים כפי שהוא חומים. בעוד חזיר חומים, מתבלים את הבשר עם כמון, כוסברה ומלח ופלפל. לאחר השחמה באופן שווה, מערבבים ב hominy ולהפחית את החום לרתיחה.
בעוד בשר מבשל חום 1 כף שמן זית בסיר רוטב, מוסיפים בצל, שום ופלפלים, מתבלים במלח ופלפל וטובלים עד מרכך 5 עד 6 דקות.
מניחים טומטילו וכוסברה או פטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד כמעט חלקה.
יוצקים לתוך תערובת בצל ושום ומבשלים כדי רך, 5 עד 6 דקות יותר. תחליף את קערת המעבד. בור וגרוף את בשר האבוקדו לתוך המעבד, מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ.
מוסיפים את הדבש, מחית עד חלקה מתבלים עם קצת מלח. מערבבים את תערובת האבוקדו לתוך הרוטב הירוק ולהסיר מהחום.
Char כל הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת חמה יבשה.
ברוטב שכבת אפייה, טורטייה, בשר, גבינה, טורטייה, רוטב, בשר, גבינה, וכו'. בסופו של דבר עם שכבה של טורטייה, רוטב ולבסוף גבינה.
מניחים צלחת אפייה בתנור ואופים במשך 4 עד 5 דקות עד מבעבע וגבינה הוא חום. להעביר שמנת חמוצה ליד השולחן.