לזניה נקניקייה ותרד איטלקית
לזניה נקניק ותרד איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 319 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, ללא מלח הוסיף רוטב ספגטי, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי לזניה עם נקניק איטלקי עוף ותרד, לזניה נקניקייה איטלקית, ו לזניה נקניקייה איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מסננים, אבל לא לשטוף. מסדרים אטריות בשכבה אחת על נייר שעווה כדי למנוע הידבקות.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מסננים היטב; לחזור למחבת.
מוסיפים רוטב ספגטי וגזר; מבשלים, לא מכוסים, 10 דקות.
כפית תערובת רוטב 3/4 כוס בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב.
שלב בקערה גדולה גבינת ריקוטה, מלח, 1/2 כוס מים חמים, תרד ובזיליקום; כף חצי מהתערובת על אטריות. למעלה עם 1 כוס גבינת מוצרלה 1 כוס תערובת רוטב. חזור על שכבות עם תערובת הריקוטה שנותרה, 3 אטריות ותערובת הרוטב שנותרה. מכסים צלחת בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 35 דקות. לחשוף, מפזרים הנותרים 1 כוס מוצרלה, ואופים 30 דקות.
תן לעמוד 10-15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה]()
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.