לזניה עוף
מתכון עוף לזניה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 55 דקות. מתאים ל-12 ומחירו 94 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 317 קלוריות. אם יש לכם ירקות, עוף, אטריות לזניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים. בסיר גדול שלבו מרק וחלב. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ירקות ועוף.
ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה, שכבה שלוש אטריות, שליש מתערובת המרק ושש פרוסות גבינה. חזור על שכבות פעמיים.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
תנו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.