לזניה עוף שמנת
המתכון לזניה עוף קרמי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 325 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה curd אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינת קוטג'תות כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה עוף שמנת, לזניה עוף שמנת, ו לזניה קיסר עוף מוקרם.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית ריסוס וצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים פלפל ובצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז; להסיר מן החום. מערבבים בחלב, מרק, בזיליקום ופלפל.
מניחים 4 אטריות בתבנית אפייה. למעלה עם כ 1 כוס של תערובת המרק, חצי גבינת קוטג', 1 1/2 כוסות של העוף, 2/3 כוס גבינת מוצרלה ו 1/3 כוס גבינת צ ' דר. חזור על שכבות פעם אחת, החל עם אטריות.
מקום הנותרים 4 אטריות מעל. למעלה עם תערובת מרק שנותר, גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר.
מפזרים גבינת פרמזן למעלה.
אופים חשפו 50 עד 55 דקות או עד מבעבע וחם במרכז.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.