לזניה עם ארבע גבינות
לזניה עם ארבע גבינות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת פרמזן, גבינת קוטג'חלב קנודסן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, ארבע לזניית גבינה, ו שלוש לזניה גבינה מטבל (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום עם בצל במחבת גדולה. בינתיים, מערבבים Neufchatel, גבינת קוטג', 1-1/2 כוסות מוצרלה, 1/4 פרמזן כוס וביצה עד מעורבב.
לנקז בשר; לחזור למחבת. מערבבים ברוטב פסטה, עגבניות ואורגנו; מבשלים 5 דקות.
הסר מהחום. כפית 1 כוס רוטב בשר על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם שכבות של 3 אטריות לזניה, תערובת 1 כוס גבינה ורוטב בשר 1 כוס. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב בשר, מוצרלה ופרמזן; כיסוי.
אופים 50 דקות. או עד מחומם דרך, חשיפת לאחר 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לשרת.