לזניה עם נקניק וקישואים.
נקניק לזניה זוקיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לכי לחנות ותקני נקניק חזיר בתפזורת, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה ללא רתיחה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה עם נקניק זוקיני, רול לזניה עם נקניק וקישואים., ו לזניה זוקיני נקניק איטלקי # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים על 1/4 כוס רוטב ספגטי לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הנקניק וקישואים עד שהבשר כבר לא ורוד וחתיכות הקישואים רכות, 10 עד 12 דקות.
מסננים שומן עודף מהמחבת, ומניחים את תערובת הנקניק בצד. בעוד הנקניק והקישואים מתבשלים, מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצה לבנה, גבינת מוצרלה, ו 1/4 כוס גבינת פרמזן בקערה עד בשילוב טוב.
מניחים 3 אטריות לזניה לתחתית צלחת האפייה על גבי רוטב הספגטי, אטריות חופפות מעט במידת הצורך.
מורחים חצי מתערובת הנקניק-קישואים על גבי האטריות.
מורחים חצי מתערובת הגבינה על הבשר והקישואים, ושופכים 1 כוס רוטב ספגטי באופן שווה על תערובת הגבינה.
מורחים את הרוטב על תערובת הגבינה עם כף או מרית. חזור על שכבות, החל מ -3 יותר אטריות, שאר תערובת הנקניק, שאר תערובת הגבינה, ו -1 כוס יותר של רוטב ספגטי.
מפזרים את החלק העליון עם 1/2 כוס גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלזניה מבעבעת וגבינת פרמזן יש השחמה, כ 45 דקות.