קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

לזניה עם נקניק וקישואים.

לזניה עם נקניק וקישואים.
נקניק לזניה זוקיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לכי לחנות ותקני נקניק חזיר בתפזורת, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה ללא רתיחה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה עם נקניק זוקיני, רול לזניה עם נקניק וקישואים., ו לזניה זוקיני נקניק איטלקי # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים על 1/4 כוס רוטב ספגטי לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הנקניק וקישואים עד שהבשר כבר לא ורוד וחתיכות הקישואים רכות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים שומן עודף מהמחבת, ומניחים את תערובת הנקניק בצד. בעוד הנקניק והקישואים מתבשלים, מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצה לבנה, גבינת מוצרלה, ו 1/4 כוס גבינת פרמזן בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים 3 אטריות לזניה לתחתית צלחת האפייה על גבי רוטב הספגטי, אטריות חופפות מעט במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים חצי מתערובת הנקניק-קישואים על גבי האטריות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מורחים חצי מתערובת הגבינה על הבשר והקישואים, ושופכים 1 כוס רוטב ספגטי באופן שווה על תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מורחים את הרוטב על תערובת הגבינה עם כף או מרית. חזור על שכבות, החל מ -3 יותר אטריות, שאר תערובת הנקניק, שאר תערובת הגבינה, ו -1 כוס יותר של רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מפזרים את החלק העליון עם 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
אופים בתנור שחומם מראש עד הלזניה מבעבעת וגבינת פרמזן יש השחמה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה