לזניה עצלנית
המתכון לזניה עצלן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 306 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת צ'דר משובץ מראש, רוטב ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו לזניה של יום עצל, לזניה עצלנית, ו לזניה עצלנית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מסננים היטב, ומחזירים בשר למחבת.
מוסיפים רוטב; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מערבבים גבינת קוטג ' ופרמזן בקערה; להפריש.
מורחים תערובת בשר 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה 9 אינץ ' 13 x מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעל תערובת בשר; למעלה עם חצי תערובת גבינת קוטג', תערובת 1 כוס בשר, ו 1/3 גבינת צ ' דר כוס. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים תערובת בשר נותרת על אטריות. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים 1/3 כוס גבינת צ ' דר, ואופים 5 יותר דקות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.