לזניה פטריות ארטישוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם חלב, חמאה, פטריות פורטובלו לתינוקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לזניה ארטישוק ופטריות, לזניה פטריות-ארטישוק, ו לזניה עוף, ארטישוק ופטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. במחבת גדולה הקפיצו פטריות בחמאה עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים ארטישוקים, יין, מלח ופלפל; מבשלים על אש בינונית עד להתאדות נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
לרוטב, בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1 דקה או עד מעובה. מערבבים גבינת פרמזן ויין.