קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות במיץ, מים רותחים-חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר עם פרמזן, ו לזניה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד מותך, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים רביכה על אש נמוכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חלב חם בזרם מהיר, מקציפים במרץ, ומקציפים בשום ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שום ולהוסיף פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות.הרם את פורצ ' יני, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולאחר מכן לשטוף כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים להשריית נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, סוכר, פורצ' יני עם נוזל ספוג, ו בזיליקום כף 1. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות נשבר לתוך רוטב עבה, על 25 דקות. מערבבים במלח ובזיליקום כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מבשלים אטריות לזניה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים 8 דקות (אטריות לא יהיה מבושל דרך), ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מורחים 1 כוס בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 - על ידי 9 אינץ ' חמאה, שמירה על שארית השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מסננים 3 אטריות לזניה בשכבה 1 על מגבת מטבח ומסדרים בשמל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
פזר פסטה בצלחת באופן שווה עם שליש רוטב עגבניות פטריות ומפזרים 1/3 כוס גבינה. חזור על שכבות של פסטה, רוטב עגבניות פטריות, וגבינה פעמיים, ואז לכסות עם אחרון 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מורחים בשמל שנותר למעלה ומפזרים 3/4 גבינות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים, חשוף, עד לזניה מבעבעת העליון הוא השחמה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
1
* בשמל ורטבי עגבניות פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, נחשף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. להביא רטבים לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אתה יכול להרכיב לזניה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים