קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות במיץ, מים רותחים-חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר עם פרמזן, ו לזניה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד מותך, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים רביכה על אש נמוכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים חלב חם בזרם מהיר, מקציפים במרץ, ומקציפים בשום ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שום ולהוסיף פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות.הרם את פורצ ' יני, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולאחר מכן לשטוף כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים להשריית נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, סוכר, פורצ' יני עם נוזל ספוג, ו בזיליקום כף 1. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות נשבר לתוך רוטב עבה, על 25 דקות. מערבבים במלח ובזיליקום כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מבשלים אטריות לזניה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים 8 דקות (אטריות לא יהיה מבושל דרך), ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מורחים 1 כוס בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 - על ידי 9 אינץ ' חמאה, שמירה על שארית השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מסננים 3 אטריות לזניה בשכבה 1 על מגבת מטבח ומסדרים בשמל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
פזר פסטה בצלחת באופן שווה עם שליש רוטב עגבניות פטריות ומפזרים 1/3 כוס גבינה. חזור על שכבות של פסטה, רוטב עגבניות פטריות, וגבינה פעמיים, ואז לכסות עם אחרון 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מורחים בשמל שנותר למעלה ומפזרים 3/4 גבינות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
7
אופים, חשוף, עד לזניה מבעבעת העליון הוא השחמה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
1
* בשמל ורטבי עגבניות פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, נחשף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. להביא רטבים לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אתה יכול להרכיב לזניה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ