לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות במיץ, מים רותחים-חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר עם פרמזן, ו לזניה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד מותך, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים רביכה על אש נמוכה, לטאטא, 3 דקות.
מוסיפים חלב חם בזרם מהיר, מקציפים במרץ, ומקציפים בשום ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שום ולהוסיף פלפל.
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות.הרם את פורצ ' יני, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולאחר מכן לשטוף כדי להסיר כל חצץ.
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים להשריית נוזלים.
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, סוכר, פורצ' יני עם נוזל ספוג, ו בזיליקום כף 1. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות נשבר לתוך רוטב עבה, על 25 דקות. מערבבים במלח ובזיליקום כף הנותרים.
מבשלים אטריות לזניה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים 8 דקות (אטריות לא יהיה מבושל דרך), ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של מים קרים.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מורחים 1 כוס בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 - על ידי 9 אינץ ' חמאה, שמירה על שארית השכבה האחרונה.
מסננים 3 אטריות לזניה בשכבה 1 על מגבת מטבח ומסדרים בשמל בתבנית אפייה.
פזר פסטה בצלחת באופן שווה עם שליש רוטב עגבניות פטריות ומפזרים 1/3 כוס גבינה. חזור על שכבות של פסטה, רוטב עגבניות פטריות, וגבינה פעמיים, ואז לכסות עם אחרון 3 אטריות לזניה.
מורחים בשמל שנותר למעלה ומפזרים 3/4 גבינות.
אופים, חשוף, עד לזניה מבעבעת העליון הוא השחמה, 30 עד 35 דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
* בשמל ורטבי עגבניות פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, נחשף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. להביא רטבים לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אתה יכול להרכיב לזניה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.