קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות במיץ, מים רותחים-חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר עם פרמזן, ו לזניה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד מותך, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים רביכה על אש נמוכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חלב חם בזרם מהיר, מקציפים במרץ, ומקציפים בשום ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שום ולהוסיף פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות.הרם את פורצ ' יני, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולאחר מכן לשטוף כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים להשריית נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, סוכר, פורצ' יני עם נוזל ספוג, ו בזיליקום כף 1. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות נשבר לתוך רוטב עבה, על 25 דקות. מערבבים במלח ובזיליקום כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1
מבשלים אטריות לזניה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים 8 דקות (אטריות לא יהיה מבושל דרך), ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מורחים 1 כוס בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 - על ידי 9 אינץ ' חמאה, שמירה על שארית השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מסננים 3 אטריות לזניה בשכבה 1 על מגבת מטבח ומסדרים בשמל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
פזר פסטה בצלחת באופן שווה עם שליש רוטב עגבניות פטריות ומפזרים 1/3 כוס גבינה. חזור על שכבות של פסטה, רוטב עגבניות פטריות, וגבינה פעמיים, ואז לכסות עם אחרון 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מורחים בשמל שנותר למעלה ומפזרים 3/4 גבינות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
7
אופים, חשוף, עד לזניה מבעבעת העליון הוא השחמה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
1
* בשמל ורטבי עגבניות פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, נחשף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. להביא רטבים לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אתה יכול להרכיב לזניה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'